Puškohledy řady Z6i od Swarovski Optik.png

Puškohledy řady Z6i od Swarovski Optik

Optika
Publikováno dne: 09.03.2017

Z6 2. generace - originál dovedený k dokonalosti

Ať už jdete lovit kamkoli – na šoulačku, safari s divokou zvěří nebo z posedu v lese – nový model Swarovski Z6(i) se svými přednostmi dovedenými k dokonalosti představuje spolehlivého a vynikajícího partnera pro tento rozhodující okamžik.

Když rozhodují vteřiny

Úžasný lov - to je být v jednotě s přírodou. Znamená to prožívat rozdíl mezi chováním zvířat a jejich přirozeným prostředím, střídat soumrak s úsvitem, procházet hornatým terénem nebo otevřeným polem. Lov sám o sobě představuje výzvu. Ale jedna důležitá věc se nikdy nemění. A tou je to, co vidí oči. Pouze precizní optika nám umožňuje soustředit se na to, co je podstatné – na divokou zvěř. A umožňuje bezpečný výstřel.

Spatřete více - v každé situaci. 

Model Swarovski Z6(i) definuje nové standardy na trhu s puškohledy: pod elegantním zevnějškem se ukrývá nejmodernější technologie, která od základu změnila praktické výhody puškohledu. Přesná optika puškohledu Z6(i) nabízí optický výkon bez kompromisů. Větší rozsah zoomu, volitelně osvětlený nebo neosvětlený záměrný kříž a větší vzdálenost očí zajišťují více flexibility, vyšší přesnost a větší bezpečnost při lovu. Od té doby, co byl puškohled Z6(i) uveden na trh, se na něj spoléhá více než 100 000 lovců po celém světě – v každé situaci.

Jaké má 6násobný zoom výhody?

Zoom popisuje nastavitelný rozsah zvětšení v optických přístrojích. Čím větší je faktor zoomu, tím větší je tento rozsah. Nejmenší zvětšení je charakteristické velkým zorným polem, zatímco největší zvětšení umožňuje perfektně ostré zachycení cíle. S 6násobným zoomem proto máte to nejlepší od obojího: největší možné zorné pole v kombinaci s nejjemnějším možným detailem, kterého lze se zoomovým puškohledem dosáhnout.

6násobný zoom 2. generace

Výroba nejlepší optiky vyžaduje velkou míru zkušeností a znalostí technologie. Znamená to, že technický vývoj jako např. zvětšování rozsahu zoomování neovlivní klíčovou funkci a nesníží excelentní optickou kvalitu puškohledu.

Elegantnější a chytřejší

Nový puškohled Swarovski Z6(i) nabízí stejnou nepřekonatelnou přesnost, flexibilitu a bezpečnost typickou pro všechny předchozí modely Z6(i). Nová je jeho nevtíravá elegance a větší praktická funkčnost: štíhlejší a menší design osvětlovací jednotky se dokonce ještě lépe hodí k širší škále loveckých zbraní.

Lovce podporují další nové prvky, které umožňují snadnější a pohodlnější ovládání puškohledu Z6(i):
  • elegantní design - štíhlý, malý tvar osvětlovací jednotky
  • optimalizovaná manipulace - uzamykací mechanismus pro balistickou věž, věž paralaxy se zajistitelnou polohou na úrovni 100 m, praktický kroužek pro nastavení zvětšení
  • Swarolight - automatický spínač s čidlem náklonu pro záměrný kříž s osvětlením, optimalizovaná elektronika pro delší životnost baterie

Pro lepší vidění. Pro perfektní zamíření.

Dobrá kvalita se ještě zlepšuje: používání tlačítek osvětleného záměrného kříže při střelbě je jednoduché, rychlé a bezhlučné. Vylepšená technologie High Grid zajišťuje optimální jas – ve dne i v noci. Osvětlený záměrný kříž je stále chytřejší. S novou technologií SWAROLIGHT si nemusíte pamatovat, že je třeba jej zapnout nebo vypnut - můžete se prostě soustředit na lov. Nový štíhlý tvar osvětlovací jednotky vám umožňuje neomezený pohled puškohledem a na jeho tlačítka.

Štíhlejší design pro neomezený pohled

Ještě více modernizovaný pro jasnější pohled na tlačítka díky novému designu osvětlovacího modulu záměrného kříže.

Automatické vypínání

Funkce automatického vypínání rozlišuje mezi režimem dne a noci (3 hodiny během dne a 5 hodin v noci) a zabraňuje neúmyslnému vybití baterií. Nová technologie SWAROLIGHT optimalizuje úsporné využití baterie.

Větší regulace jasu

Od slunečního svitu a sněhu až po tmu v noci - vybrat si můžete z 64 různých hodnot jasu pro všechny světelné podmínky při lovu.

Optimalizovaný spínač den/noc

Jasně přepíná mezi denním a nočním nastavením a neustále zobrazuje zvolený režim. Nová konstrukce spínače zabraňuje neúmyslnému zapnutí záměrného kříže.

Memory-function

Se dvěma paměťovými funkcemi, jednou pro použití ve dne a druhou v noci. Poslední zvolená hodnota jasu je k dispozici automaticky a je odpovídajícím způsobem nastavena při dalším zapnutí jednotky.

Robustní

Robustní a voděodolné aluminiové pouzdro chrání vestavěnou osvětlovací jednotku na okuláru.

Připraven k použití v ten správný okamžik!

Osvětlený záměrný kříž, který předvídá váš další krok – s novou technologií SWAROLIGHT se záměrný kříž zapne, když zaujmete polohu střelby, čímž šetří čas a energii. Nyní se můžete soustředit na důležité lovecké záležitosti.

  

Swarolight - chytré osvětlení

Automatický spínač zapínání a vypínání prostřednictvím čidla náklonu rozezná, zda je puškohled v poloze střelby. Pokud zbraň není v poloze střelby, osvětlený záměrný kříž se automaticky vypne. Když zaujímáte polohu střelby, je osvětlený záměrný kříž díky SWAROLIGHT ihned připraven k použití. Nyní se můžete prostě soustředit na cíl. SWAROLIGHT funguje na jakékoli zbrani. Střílet můžete i bez osvětleného záměrného kříže.

Použití nejmodernější elektroniky nejen šetří energii, ale také značně prodlužuje provozní životnost baterie. V noci z 450 na 1.400 hodin a ve dne ze 120 na 180 hodin.

Seznamte se s puškohledy řady Z6i blíže v našem eshopu:
 

 

 

 

Puškohledy Swarovski

Přidejte svůj názor
Přidáním komentáře souhlasíte s podmínkami pro diskuzi a zároveň potvrdzujete, že Váš komentář není v rozporu s platnou legislatívou ČR či dorbými mravy. Vyhrazujeme si právo Váš komentář smazat v případě, že porušuje výše uvedené.

Přidat komentář