Puškohledy řady Z8i od Swarovski Optik.png

Puškohledy řady Z8i od Swarovski Optik

Optika
Publikováno dne: 23.03.2017

Puškohledy modelové řady Swarovski Z8i

Ultimátní výkon, dokonalý design

8x zoom na špičkové úrovni 

Puškohled Swarovski Z8i díky 8x zoomu a vynikající optice zcela nově definuje výkonnost. Jeho optimální rozlišení detailů založené na velkém zvětšení je impozantní, puškohled má nekompromisní ostrost obrazu v celém zorném poli a poskytuje výjimečné pohodlí při pozorování, které usnadňuje rychlé zaměření cíle.

Dokonalý design

Štíhlý 30mm středový tubus dokonale splývá s jakoukoli loveckou zbraní. Dokonale ergonomická osvětlovací jednotka a řada provozních funkcí urychluje spolehlivou manipulaci.

Neomezená všestrannost

Všestrannost řady Z8i je působivá díky flexibilní, snadno nasaditelné balistické věžičce, přepínatelné záměrné osnově a výkonnému 8x zoomu. Puškohledy vyhovující každému loveckému scénáři.

Blíže k cíli

Působivý 8x zoom puškohledu Z8i symbolizuje více než jen všestrannost. Je ztělesněním odborných znalosti, které společnost SWAROVSKI OPTIK získala z osobních loveckých zkušeností. Její jedinečná, inovativní síla nikdy nepřestane lovcům přinášet potěšení. 

Již dlouho trpělivě čekáte ve střelecké pozici a zaostřujete váš zrak. Hlasitý praskavý zvuk z podrostu poruší ranní klid. Najednou vaším směrem směřuje rudl divokých prasat. Na chvíli zadržíte dech. Silně se koncentrujete na zamíření a sledování svého cíle. Zásah. Myšlenky vám víří hlavou dlouho poté, co byl obnoven klid. Ale to ještě není konec. Překvapivě se ze strany objeví mladý jelen. To je jedinečná příležitost. Situace jako ušitá pro dalekohled Z8i od společnosti SWAROVSKI OPTIK, který skvěle kombinuje velké zorné pole s dokonale ostrými detaily.

Sofistikovaný puškohled, který dokazuje, že inovativní produkty si nejlépe vedou tam, kde je později budete používat: v terénu.

Řada zaměstnanců společnosti SWAROVSKI OPTIK jsou vášnivými lovci. Každý uživatel puškohledu Z8i to okamžitě pocítí. Vezměte si například řádný 8x zoom. Byl integrován do úžasně štíhlého 30mm středového tubusu tak, aby mohl být snadno namontovat na jakoukoli loveckou zbraň. Se sofistikovaným optickým systémem, který ke svým přednostem přidává i rychlejší zamíření, je Z8i vysoce výkonným puškohledem nemajícím v loveckém světě obdoby.

Osmička vás dostane na další úroveň

Jak je možné implementovat řádný 8x zoom do štíhlého puškohledu a optické soustavy v souladu se standardy kvality společnosti SWAROVSKI OPTIK? Díky vytrvalosti, odbornosti a vizi.

Skutečný 8x zoom

Vynikající zorné pole, více detailů. S 8x zoomem budete výborně vybaveni pro každou loveckou zkušenost. Toto mistrovské optické dílo na velké vzdálenosti je výsledkem dlouholetého vývoje. Bylo to jen díky tomu, že tento 8x zoom mohl být implementován do štíhlého středového tubusu, který lze z pohledu designu i hmotnosti připojit k jakékoli lovecké zbrani.

Ostrost bez kompromisů

I zde společnost SWAROVSKI OPTIK přináší s optickým systémem Z8i další úroveň kvality. Jeho rychlé zaměření cíle, a to zejména při rychlém zaujetí střelecké pozice, nově defi nuje pohodlné zobrazení. Z8i rovněž nabízí nekompromisní ostrost obrazu od nejmenšího až po největší zvětšení.

Design ztělesňující dokonalý výkon

Z8i je důkazem toho, že i výkonný puškohled může nastavovat nové standardy v oblasti designu a ergonomie. Jeho elegantní 30mm středový tubus a osvětlovací jednotka není pouze atraktivní na pohled, ale umožňuje také rychlejší manipulaci.

Výstup na horu klade vždy stále nové požadavky. Cesta pokračuje přes horský les a skalní útvary. Tady nahoře záleží na každém kroku, zatímco slábnoucí paprsky slunce hřejí jen málo. Odměnou za tuto snahu je autentický lovecký zážitek.

Ve společnosti SWAROVSKI OPTIK pevně věří, že dobrý design by neměl být samoúčelný, ale musí nabídnout skutečnou přidanou hodnotu. Jedním z jasných znaků tohoto požadavku je vynikající ergonomický design Z8i. Štíhlá osvětlovací jednotka poskytuje lepší přehled o tom, co se děje, zatímco velká tlačítka pro nastavení, která lze ovládat seshora, nabízí rychlé a pohodlné použití.

Inovativní koncept designu, včetně štíhlého 30mm středového tubusu, který lze připojit ke každé lovecké zbrani, je důkazem společnosti SWAROVSKI OPTIK, jaký elegantní a průkopnický puškohled lze vyrobit.

Forma se snoubí s funkcí

Jsou to zdánlivě malé drobnosti, které dělají velký rozdíl. Jako například štíhlá osvětlovací jednotka Z8i, která umožňuje praktičtější použití puškohledu. Nebo kompenzace paralaxy, kterou lze snadno upravit i ve střelecké pozici.

Trefa do černého v obraze 

Puškohledy jsou obvykle nastaveny tak, aby nedocházelo k chybě paralaxy ve vzdálenosti 100 m. To znamená, že cíl pozorovaný puškohledem na tuto vzdálenost se nachází ve stejném místě, jako záměrná osnova. Věžička paralaxy Z8i umožňuje nastavit obraz bez chyby paralaxy, a lze ji rychle nastavit i ze střelecké pozice. Západka na 100 m umožňuje nastavit věžičku paralaxy snadno a spolehlivě i za soumraku.

Stylový lov

Čisté linie, štíhlý 30mm středový tubus a kompaktní design propůjčují puškohledu Z8i elegantní vzhled na špičkové úrovni, který lze připojit ke každé lovecké zbrani.

Připraven ve dne v noci

Štíhlé osvětlení záměrné osnovy je dokonale integrováno do celkového designu. Nastavovací tlačítka lze pro maximální komfort při používání ovládat seshora. Puškohled nabízí denní a noční režim, funkci paměti, která při zapnutí automaticky obnoví poslední úroveň zvoleného jasu. K dispozici je 64 úrovní jasu. SWAROLIGHT, automatické zapnutí/vypnutí se snímačem náklonu, rozpozná, zda je Z8i ve střelecké pozici nebo ne. Tím se šetří baterie a prodlužuje její životnost.

Flexchange - první přepínatelná záměrná osa

SWAROVSKI OPTIK kombinuje záměrnou osnovu 4A-I s CD-I pouhým stisknutím tlačítka. Je to dokonalé, pokud chcete záměrnou osnovu upravit při různých loveckých situacích.

Přepínatelná záměrná osa

Společnost SWAROVSKI OPTIK vyvinula novou záměrnou osnovu FLEXCHANGE 4A-IF speciálně určenou pro naháňku. Osvětlovací prstenec lze zapnout a vypnout stisknutím tlačítka.

Jaké jsou výhody pro vás?

Záměrnou osnovu lze přizpůsobit podle lovecké situace před vámi a dosáhnout větší flexibility, když stojíte před jakoukoli loveckou výzvou.

Jedna věžička pro všechny eventuality 

S flexibilní balistickou věžičkou máte všechny varianty ve vlastních rukou. Lze ji použít jako vrchní i boční věžičku a kombinovat se všemi dostupnými záměrnými osnovami.

Flexibilní balistická věžička

Flexibilní balistickou věžičku (BTF) lze konfigurovat samostatně a umožňuje vám vždy trefu do černého na požadované vzdálenosti. V případě, že se používá jako horní věžička, umožňuje nastavit kompenzaci poklesu střely. Při použití jako boční věžička je nejvhodnější pro nastavení stranové korekce nebo odhad předsazení. Je flexibilní, lze ji nasadit bez použití nářadí a kombinovat se všemi dostupnými záměrnými osnovami. Zamykací mechanizmus brání neúmyslnému otočení.

Samostatná nulová vzdálenost

Na BTF můžete namontovat čtyři kroužky – z celkemcšesti dodávaných – s pomocí balistického programu.cTo vám umožní označit si čtyři vzdálenosti, které jsou pro vás důležité.

Dobrá čitelnost

Předrytý kroužek se stupnicí pro vrchní věžičku nabízí celkem 70 kliknutí pro celý rozsah nastavení, takže je ideální při použití balistických tabulek. Usnadňuje to čtení označení a zajišťuje jednoduché použití za všech okolností.

Jaké jsou výhody pro vás?

BTF lze na jakýkoli model puškohledu Z8i připevnit jako vrchní nebo boční věžičku – při každém loveckém scénáři se můžete rozhodnout, která kombinace vám vyhovuje.

Modely SwarovskiZ8i

Swarovski Z8i 1-8x24 

Stále v pohybu. Výkonný puškohled pro experty pro naháňky.

Výjimečně velké zorné pole

Je důležité udržovat si přehled v rychle se měnící situaci a provádět správná rozhodnutí.

Rychlé zaměření cíle

Sofistikovaný optický systém zajišťuje vynikající pohodlí při pozorování, které usnadňuje rychlé zaměření cíle. FLEXCHANGE, přepínatelná záměrná osnova 4A-IF, nabízí značnou flexibilitu.

Swarovski Z8i 1,7-13,3x42 P 

Řada aspektů lovu. Všestranný puškohled, který se výborně osvědčí při naháňce a šoulačce.

Neuvěřitelná všestrannost

Jeho pozoruhodné zorné pole nabízí přehled, který při naháňce potřebujete. Z8i 1,7-13,3x42 P je nyní také tak výkonný a lehký, že je ho během lovu v horách radost používat.

Flexibilita při lovu

FLEXCHANGE, přepínatelná záměrná osnova 4A-IF, umožňuje přizpůsobit záměrnou osnovu pro každý typ lovu.

Swarovski Z8i 2,3-18x56 P

Vše, co potřebujete na lov z posedu, a mnohem více. Puškohled s vysokou světelností, který vám poskytuje všechny detaily, které budete potřebovat na posedu za soumraku.

Vysoká světelnost při nedostatku světla

Vynikající optika s ostrým obrazem i za zhoršených světelných podmínek a za soumraku.

Maximální zvětšení

Velké zvětšení Z8i 2,3-18x56 P vás přiblíží na dosah k cíli. Přesné vykreslení podrobností umožňuje přesný zásah i na dlouhé vzdálenosti.

Poznejte puškohledy řady Z8i blíže v našem eshopu:

 

Puškohledy Swarovski

Přidejte svůj názor
Přidáním komentáře souhlasíte s podmínkami pro diskuzi a zároveň potvrdzujete, že Váš komentář není v rozporu s platnou legislatívou ČR či dorbými mravy. Vyhrazujeme si právo Váš komentář smazat v případě, že porušuje výše uvedené.

Přidat komentář