Modelova rada SLC.png

Dalekohledy řady SLC od Swarovski Optik

Optika
Publikováno dne: 05.03.2017

Modelová řada SLC

Osvědčená kvalita od roku 1989 

Toužíme žít v harmonii s přírodou. Při lovu byla tato základní potřeba naplňována od nepaměti. Znalosti a zkušenosti se předávají z generace na generaci. To platí i ve společnosti SWAROVSKI OPTIK a modelová řada SLC je toho nejlepším příkladem. Lovci se spoléhají na tyto odolné dalekohledy, které nabízejí vynikající optickou kvalitu a jsou neustále vylepšovány, již od roku 1989. 

Je příjemné mít v rámci našich hektických všedních dní příležitost najít si při lovu konečně čas pro sebe. To platí zvlášť pro lov brzy ráno nebo za soumraku. Tehdy můžete pozorovat, jak den právě začíná nebo pomalu končí. Můžete sledovat přírodu a zvěř v průběhu měnících se ročních období.

Pro mnoho lovců je součástí této tradice i dalekohled SLC v jejich výbavě.

Také k tomu mají dobrý důvod – mohou se spolehnout na ověřené a silné kvality společnosti SWAROVSKI OPTIK, kterými se vyznačují dalekohledy SLC: jsou dostatečně odolné pro každodenní použití a lze je použít i v těch nejméně příznivých povětrnostních podmínkách. Stačí se podívat na jejich vynikající optický výkon, který například v případě dalekohledu SLC 56 vynikne při soumraku a v náročných světelných podmínkách. Lovci jednoduše vědí, že se rozhodli správně, když si vybrali dalekohled SLC.

SLC - spojení dokonalosti a tradice

„Představte si, že vývoj produktů ve společnosti SWAROVSKI OPTIK obrazně řečeno připomíná hodinový strojek. Otočení jednoho kolečka vede k otočení jiného. Na konci dostanete produkt, jehož optické vlastnosti, ergonomický design a materiály tvoří dokonalou harmonii.“ Gerd Schreiter, člen výkonné rady pro technický provoz

Jak může SWAROVSKI OPTIK své produkty, například oblíbené modely SLC, ještě zlepšit? Přesně nad touto otázkou si lámou hlavy zaměstnanci mnoha jejich oddělení. Co mohou změnit, aby bylo používání produktů ještě jednodušší? Jaké materiály jsou odolné a zároveň pohodlné? Jak se mohou co nejvíce přiblížit dosažení dokonalých optických vlastností? Produkty společnosti SWAROVSKI OPTIK se liší od mnoha jiných právě způsobem, jakým řeší tyto a podobné problémy. V konečném důsledku nejde o vylepšení jednotlivých stránek, ale vždy o vylepšování celého produktu. Nakonec, každý, kdo si vybere kvalitní produkt společnosti SWAROVSKI OPTIK, může jednoduše očekávat to nejlepší.

Dokonalost odhalují optické výkony

Všechno to začíná optickými vlastnostmi. Ty představují jádro každého produktu společnosti SWAROVSKI OPTIK. Tento základní princip je neustále v popředí už od roku 1989, kdy představili řadu SLC. Díky blízké spolupráci s uživateli a udržováním kroku s nejnovějšími technologiemi neustále tuto řadu vylepšovali.

Vysoké rozlišení

Spousta produktů nese označení „HD“, co to ale znamená z hlediska optického výkonu? V případě dalekohledů SLC to znamená vysoce inovativní optický design společně s čočkami s obsahem fluoridu, které minimalizují rušení způsobené zkreslením barev. To umožňuje dosáhnout maximální věrnosti barev a vede k výraznému zlepšení rozlišení a kontrastu. Společnost SWAROVSKI OPTIK může díky tomu dosáhnout nový, průkopnický standard HD, který nemá konkurenci.

Jaké jsou výhody pro vás?

Optický systém HD v dalekohledech SLC nabízí obraz s extrémně vysokým kontrastem s přirozenými barvami a dokonale ostrými obrysy. Díky tomu můžete identifikovat klíčové detaily i při lovu za soumraku.

Srovnání použití optického vybavení HD a optického vybavení bez HD 
 

Velké zorné pole

Největší výzvou, před kterou stáli, bylo spojení největšího možného zorného pole s dokonalou ostrostí v celém rozsahu obrazu. Pokud se jim to povede, bude to představovat dokonalý optický úspěch, který mohou využít i uživatelé, kteří nosí brýle. To je možné díky individuálně nastavitelným šroubovacím okulárům.

Jaké jsou výhody pro vás?

Velké zorné pole je jasným klíčem k úspěšnému rychlému zachycení cíle, protože umožňuje lovcům ještě lépe identifikovat důležité podrobnosti na okraji zorného pole a zároveň zlepšuje viditelnost ve špatných světelných podmínkách.

Srovnání maximálního zorného pole se standardním

Dokonalost vyjádřená ergonomickým designem

Maximální pohodlí při používání lze dosáhnout pouze kombinací optického výkonu a dokonalého ergonomického designu.

Ergonomický design produktu

Každý z produktů SWAROVSKI OPTIK musí být zvlášť příjemný pro uživatele. Jejich nošení ani používání by nemělo být nepohodlné ani po dlouhé době. Designéři jsou se svojí prací spokojeni pouze tehdy, když jsou testovací spolupracovníci nadšeni. A přesně z toho důvodu návrháři vyvinuli rozšířené prohlubně na těle přístroje, umožňující vylepšené držení modelu SLC 56.

Jaké jsou výhody pro vás?

Lepší pohodlí při používání a bezpečné uchopení umožňují pohodlné pozorování a zejména umožňují uvolnit se při lovu. To také zabraňuje jakýmkoli pocitům únavy při dlouhém pozorování.

Dokonalost vyjádřená zpracováním materiálu 

Vše, co dobře vypadá, musí také poskytovat dobrý pocit. Zákazníci SWAROVSKI OPTIK jsou si jisti, že se mohou na produkty společnosti spolehnout po mnoho, mnoho let.

Odolné materiály

Vše, co tak často a po tak dlouhou dobu držíte v ruce, musí být pohodlné a poskytovat dobrý pocit. Proto ve společnosti SWAROVSKI OPTIK používají pouze ty nejlepší materiály, které jsou zpracovány zvlášť kvalitně.

Jaké jsou výhody pro vás? 

Dalekohledy SLC byste měli být schopni používat celý život. To je možné jen díky tomu, že jsou jejich povrchy, optické systémy a mechanické části výjimečné svojí maximální odolností a životností. Díky tomu jsou ideální pro drsné podmínky každodenního lovu.

 
Poznejte dalekohledy řady SLC blíže v našem eshopu:

 

Dalekohledy Swarovski

Přidejte svůj názor
Přidáním komentáře souhlasíte s podmínkami pro diskuzi a zároveň potvrdzujete, že Váš komentář není v rozporu s platnou legislatívou ČR či dorbými mravy. Vyhrazujeme si právo Váš komentář smazat v případě, že porušuje výše uvedené.

Přidat komentář